HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Kooktips om tijd te besparen

Geplaatst op 14/10/2018 door eetpaleo

Misschien herken je dit wel: Paleo geeft je veel energie, je bent af van je buikklachten, je slaapt beter en bent een paar kilo afgevallen. Het enige probleem is dat het soms lijkt alsof je alleen maar aan het koken bent! Van boodschappen doen, alles voorbereiden tot het eten bereiden: het kost veel tijd.

Enerzijds is het vooral wennen. Voor je het weet, loop je weer net zo snel door de supermarkt als vroeger en kost eten koken niet meer tijd dan voorheen. Maar aan de andere kant helpen daar een aantal handige trucs wel bij, zodat je veel tijd en energie kunt besparen.

Ik deel mijn 7 Paleo kooktips met je die mij helpen om minder lang in de keuken te staan.

1. Maak het jezelf niet te ingewikkeld

De belangrijkste tip die ik je graag wil meegeven is om het jezelf niet te moeilijk te maken. Je hoeft niet iedere dag iets nieuws te koken of hele exotische ingrediënten te gebruiken. Verzamel een aantal snelle recepten die je regelmatig kunt maken, waarvan je de meeste ingrediënten eigenlijk altijd wel in huis hebt.

Lees verder op EetPaleo.nl!