HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Personal preggo update #4 // week 32-36 // Met verlof!

Geplaatst op 30/10/2018 door ilovehealth

Gister zag ik de bekende blauwe streepjes op een klein wit apparaatje staan. En vandaag zit ik op de grond in het babykamertje van mijn dochter tussen stapels kleertjes als een volleerde psycho mum alles op kleur uit te zoeken voor de was. Uiteraard met ‘neutraal wasmiddel’. Haha. Je begrijpt: mijn verlof is in gegaan!

Gelukkig was het niet echt gister dat ik erachter kwam dat ik zwanger was, maar soms voelt het wel zo! Op andere momenten lijkt het ook weer een eeuwigheid geleden hoor. Er is al weer zo veel gebeurd in de tussentijd. Maar gelukkig duurt het 9 maanden, zo’n zwangerschap. Elke maand groei je er een beetje meer in. Figuurlijk. En elke maand groei je een beetje meer. Letterlijk.

Mijn vorige preggo update was van week 28 tot 32. Toen was ik net een weekje op Bali. Nu ben ik ruim 36 weken en dus met verlof. Maar hoe is de afgelopen maand gegaan? Ik loop er weer door heen met je!

Week 32-34 // Bali

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl