HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Review Fitbit Versa // De nieuwste fitbit!

Geplaatst op 12/10/2018 door ilovehealth

Woehoe! Fitbit heeft een nieuwe gadget: de Fitbit Versa. Deze smartwatch telt niet alleen je stappen, hij is ook nog eens waterdicht, voorzien van coaching en workouts on screen én je kunt contactloos betalen. Meldingen van je smartphone komen binnen op de smartwatch en je krijgt een melding wanneer je wordt gebeld. Ohja, en wanneer je te lang stil zit, herinnert de Fitbit Versa je er aan om even wat stappen te zetten. Mega handig!

Eerder schreven wij al eens een review over de Fitbit Ionic. In vele opzichten lijkt deze op de Versa, met als grootste verschil dat de Fitbit Versa meer verschillende kleuren bandjes heeft en een stukje goedkoper is. Via Fitbit kun je gemakkelijk de 2 smartwatches vergelijken.

Tools van de Fitbit Versa

Customizen

De Fitbit Versa kun je helemaal customizen naar jouw smaak! Je hebt keuze uit een heleboel verschillende bandjes, die je ook nog eens makkelijk kunt verwisselen, zodat jouw Fitbit altijd bij jouw outfit past. Het klokje is er in het zwart, zilver of rosé goud, die je vervolgens kunt combineren met talloze bandjes. Ik heb een rosé gouden watch met een roze bandje. Hoe cool is dat? Daarnaast heb ik er nog een grijs leren bandje bij, zodat ik hem altijd kan combineren.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl