HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Your day in food #39 – Een ambitieuze moeder van twee

Geplaatst op 11/10/2018 door optimavita

Persoonlijke gegevens

Woensdagochtend kreeg ik een berichtje van Marloes dat ik de “Your day in food” Mocht doen. SUPERLEUK!!! Ik zal me even voorstellen.

Naam: Amanda
Leeftijd: 26 jaar en woon samen met mijn gezin (Partner Eric 28jr Zoontje Dani 5jr en Dochtertje Nola 3jr) in Bellingwolde (Klein Dorpje in Oost Groningen)
Lengte: 1.85m
Gewicht: 73kg
Ben je tevreden met je gewicht?: Graag zou ik afvallen en veel meer spiermassa kweken. Op moment heb ik een vet percentage van 32%, wat gewoonweg echt teveel is voor mij. Mijn doel is eerst om naar de 25% te gaan omdat dit past bij mijn leeftijd en vanuit daar hoop ik nog meer naar beneden te werken (al zal dit een flinke uitdaging worden ivm tijd voor het sporten). Mijn voorbeeldlichaam (Een waar ik stik jaloers op ben, zie foto hieronder) zal het bij mij helaas wel nooit worden.  Maar ik ga mn uiterste best doen om toch echt gespierder te worden. In het dagelijks leven ben ik thuis bij de kinderen. We hebben een grote tuin van 2500m2, 7 Duitse reuzen (Grootste soort konijn) 2 honden en 2 katten. Kortom, altijd wat te doen hier.

Lees verder op www.Optimavita.nl