HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Cinnamon roll cake

Geplaatst op 15/10/2019 door feelgoodbyfood

Eerder bakte ik de bekende ronde cinnamon rolls, maar dit keer maakte ik er een cake van die iets zoeter is en juist minder ‘broodachtig’. De werkwijze is bijna hetzelfde, maar toch is het weer een heel ander baksel. 

Wat ziet ‘ie er heerlijk uit he? Dat was hij ook! Alleen de geur al in je huis wanneer deze cake in de oven staat… zo lekker! Ik had bijna geen geduld om de cake iets af te laten koelen en op de foto te zetten. Na de eerste hap was wist ik al, dit is mijn nieuwe favoriete cake en gaat nog heel vaak gebakken worden deze herfst en winter!

Kaneelbroodjes cake

Het meest verrassende en deze kaneelcake is nog wel… hij is gemaakt zonder roomboter! Ik gebruikte namelijk plantaardige margarine van Becel. Eerder maakte ik hier al deze smeuïge en gezonde haverkoek mee. Naast het op je brood te smeren wist ik dus al dat je met dit product ook heerlijk kunt bakken. En het is weer gelukt! 

Plantaardige margarine van Becel is niet alleen lekker romig in je bakgerechten, maar deze bevatten ook nog eens minder verzadigde vetten. En vergeleken met roomboter is het product plantaardig en daarmee ook nog eens beter voor de milieubelasting.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl