HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Fish for Thought // Dit wist je nog niet over vis én visalternatieven

Geplaatst op 26/10/2019 door ilovehealth

2 weken geleden werd I Love Health gevraagd om een te gek evenement bij te wonen van Quorn. Zij lanceren namelijk drie nieuwe vegan visalternatieven. Helaas kon ILH er niet bij zij, maar wij vertellen jullie graag wat meer. Lees je mee?

ILH steunt maar al te graag duurzame initiatieven. Op die manier dragen wij graag ons steentje bij aan een gezondere wereld. Het gaat  vaak over de milieu-impact van vlees en minder vlees eten. Daar zijn wij het absoluut mee eens. Zo vind je een hoop vega recepten op onze blog, en etenwij zelf voor 80% vegetarisch. Daarbij is een enorm aanbod aan vleesvervangers te vinden in de supermarkt. Maar hoe zit het dan met vis? Vis staat bekend om z’n goede vetten en heeft een lagere CO2 belasting dan vlees. Maar overbevissing en bijvangst hebben óók een enorme impact op het milieu. Wat is dan een goede viskeuze? En zijn er lekkere alternatieven?

erbevissing

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl