HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Het leven met een kind is zwaar chaos en compleet weird

Geplaatst op 10/10/2019 door love2bemama


Momlife is raar

Hier moest ik vandaag aan denken, terwijl ik m’n zoon zijn schoenen probeerde aan te trekken terwijl ik tegelijkertijd gemept werd met een speelgoed slang. Nou dacht ik er op dat moment niet eens bij na, maar later schoot me ineens te binnen: momlife is echt raarTuurlijk maakte je vroeger op feestjes en in de kroeg ook wel funny stuff mee maar dit is een heel ander level. 

Als je er niet echt bij stilstaat, denk je meestal aan het eind van de dag: zo, dat was een goeie dag, of vandaag had beter gekund. Maar als je er dan over nadenkt uit wat voor momenten je dag bestaat is er altijd wel iets mafs, aparts of iets schattig geks. Als je zoon vol overtuiging probeert op de spachtelputz muur te klimmen en vol overtuiging roept dat ‘hij de echte spiderman is’, bijvoorbeeld. Of als hij ineens spiernaakt met een emmer op z’n hoofd op de trampoline staat. En dan die keer dat je denkt dat je kind je rug knuffelt vanaf z’n fietszitje maar blijkt dat hij gewoon z’n snotneus afveegt. Thanks gast! 

Lees verder op www.love2bemama.com