HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Podcast: Minder stress door een andere mindset

Geplaatst op 03/10/2019 door followfitgirls

Vorige week was ik veel onderweg voor een coaching programma dat ik volgde in Nijkerk. Ik heb ervoor gekozen om niet in een hotel te slapen, dus ben ik elke dag een uur en drie kwartier op en neer aan het rijden.

Groningen is ver weg

Iets wat ik heel vaak hoor, is dat mensen Groningen ver vinden. En ja, voor iemand die in het westen, midden of zuiden van het land woont, is Groningen heel ver weg. Maar het is ook maar net de betekenis die je gaan iets geeft. Iedereen heeft zijn eigen referentiekader en bekijkt alles vanuit zijn of haar eigen bril. Voor iemand in Amerika bijvoorbeeld, is 2 uur rijden juist dichtbij.

De kracht van je woorden

Een ander voorbeeld is dat ik laatst een vriend van mij sprak over waar hij naar op zoek was in een vriendin. Hij wilde dat ze niet te ver weg zou wonen, eigenschap A niet had, eigenschap B niet had, en ga zo maar verder. Hij had dus een heel lijstje met wat hij niet wil…

Lees verder op www.followfitgirls.com