HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Van gebroken nachten ga je ka-pot!

Geplaatst op 08/10/2019 door love2bemama


Tropenjaren tot de max

Mijn vier kinderen worden in de nacht regelmatig wakker. Een rustige nacht betekent voor mij dat ik er maar twee keer uit hoef en tijdens een drukke nacht staat de teller op twaalf keer (gelukkig is dit een uitzondering…). Toch moet ik er in de nacht gemiddeld vier keer uit: nachtmerries, ziekte, gewoon even wakker zijn. Kortom: om van alles dus. 

De afgelopen zeven jaar waren zacht gezegd pittig. Mensen zullen zich misschien afvragen waarom mijn partner die nachten niet van mij over kon nemen?! In de eerste periode hebben we dat ook zeker gedaan alleen moest ik hem meestal wakker maken omdat hij niet wakker wordt van de kinderen. Ik was dan alsnog wakker en raakte geïrriteerd omdat hij niet snel genoeg wakker werd… Daarbij; hij werkt vijf dagen in de week en ik ben thuis. Twee vermoeide mensen in een relatie is geen pretje (randje afgrond).

Lees verder op www.love2bemama.com