HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

What’s new // oktober 2019

Geplaatst op 18/10/2019 door ilovehealth

Wij hebben een bomvolle en hele leuke What’s New voor jullie! Alle nieuwe musthaves op het gebied van food en health , of juist not-so-health ;), van oktober 2019. Wat hebben wij op de I Love Health redactie gespot deze maand?

Lipton Cold Infuse

Ben helemaal fan van iets nieuws namelijk! Heb je dat ook weleens, dat je zo’n product tegenkomt, waarvan je denkt: waarom heb ík dit niet bedacht?? Dit is dus zo’n ding: zo simpel, maar zo slim, nuttig en handig: de nieuwe ‘piramidezakjes’ voor koud water’ van Lipton Cold Infuse.  Het heet ’Cold Infuse’. Precies wat ik zeg: piramidezakje die een fris en fruitig smaakje aan koud water geven. Het geeft een lekker smaakje aan je water, bevat geen calorieën en geen suiker. I-DE-AAL. Ja toch?! En ook niet onbelangrijk: de zakjes zijn van plantaardig materiaal gemaakt en dus biologisch afbreekbaar! Te vinden bij o.a. AH en Jumbo.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl