HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Zwangere voeten in stiletto pumps? Hoe dan, vraagt bigfoot Saskia zich af!

Geplaatst op 05/10/2019 door love2bemama


Een inloopkast voor de baby

We volgen een hysterische groep zwangere vriendinnen, aan geld geen gebrek, alleen in het wild te spotten in nietsverhullende mini jurkjes en op hoge stiletto hakken. Elke minuut vliegt je een over the top “Oh my God” om de oren. Krijg je een beetje een idee? Nee? Een Prada-parade, een heuse Armani-manie. Zelfs voor de verwachte buikbaby is er een inloopkast gereed gemaakt. Gevuld met designer outfits tot het 14e levensjaar van het prinsesje. Ach, je kan het maar vast in huis hebben, toch? 

Hoe doen ze dat?

Het was 1 grote ver-van-mijn-bed-show waar ik naar aan het kijken was. Af en toe viel mijn mond open van verbazing en plaatsvervangende schaamte, maar misschien was het juist daarom wel zo interessant om naar te kijken. Want waar deze dames alleen maar tip top en piekfijn verzorgd het huis verlaten, was dat bij mij in de zwangerschap namelijk wel anders.

Lees verder op www.love2bemama.com