HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

De Karcher floor cleaner helpt mama een handje

Geplaatst op 14/10/2020 door love2bemama

Afstoffen, stofzuigen, dweilen… Ik denk dat de meeste mensen er wel een relatief standaard ‘schoonmaak volgorde’ op nahouden. Het is een noodzakelijk kwaad. Althans: hier in huis is het een noodzakelijk kwaad, want ik ben geen ster in schoonmaken. Sowieso zijn huishoudelijke klusjes niet perse aan mij besteed en wil ik er nog weleens de kantjes vanaf lopen. Zeker als ik, zoals altijd, in tijdsnood zit. Afstoffen, stofzuigen en dweilen lijkt dus ‘standaard’, maar in werkelijkheid kom ik niet verder dan stap één en twee. Voor puntje drie (dweilen) ben ik meestal alweer afgehaakt. De Kärcher Floor Cleaner moet hier verandering in gaan brengen. Dit vernuftige apparaat is namelijk een stofzuiger en dweil in één. Ik heb hem voor je getest.

Als je dacht dat kinderen extra huishoudelijk werk met zich meebrachten, dan moet je dit even lezen: mannen zorgen voor 7 uur extra werk in het huishouden. Misschien ook tijd om je vent eens even aan het werk te zetten! 😉 Gaat vast lukken met de Kärcher Floor Cleaner.

De Kärcher Floor Cleaner FC 5 kwam als geroepen. Precies voor de verjaardag van mijn zoon. Ja, dan ben ik trouwens wel heel erg ijverig aan het schoonmaken (want schoonfamilie over de vloer). 

Lees verder op www.love2bemama.com