HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Geef je seksleven een boost: 5 hete tips!

Geplaatst op 13/10/2020 door love2bemama

Oke lieve lezers, ik zal meteen met de deur in huis vallen; het is tijd om je de waarheid te vertellen. Hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het anders is. Als je in een lange relatie zit dan is het heel normaal dat je af en toe in een seksuele sleur terecht komt. Niks om je voor te schamen en er is ook geen reden tot angst, maar het kan helemaal geen kwaad om je seksleven een boost te geven als je je in die sleur bevindt. Been there, done that dus voor jou 5 tips om je seksleven een boost te geven.

Daar is ie: de sleur!

Als je een lange relatie hebt, een baan, kinderen, een sociaal leven en huishouden dan ben je vaak gewoon moe. Ook is het helemaal niet gek dat de spanning in je relatie niet altijd op volle toeren draait. Er gebeurt veel in ons dagelijkse leven waardoor je je uitgeput voelt. Als je je lusteloos voelt is het moeilijk om jezelf te motiveren en enthousiast te worden van romantiek in de slaapkamer. Je bent namelijk al lang blij als je kunt slapen. 

Lees verder op www.love2bemama.com