HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

Geplaatst op 19/10/2020 door love2bemama

Op het gebied van waterflesjes is er nog maar weinig te innoveren. “Ha!” moeten ze bij SIGG gedacht hebben. “Challenge accepted!” Met de SIGG Hot&Cold Glassals resultaat. Een ‘waterflesje’ en thermoskan in een. Voor je fruitwatertje en kruidenthee, voor tijdens het sporten of vooral voor koffie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iets wat dit flesje zo uniek en gezellig maakt. Ideaal ook om mee te nemen! Zo heb je altijd wat bij de hand, bespaar je geld door je eigen koude en warme dranken mee te nemen en het is ook nog eens goed voor het milieu. 

Als regelrechte chaoot en iemand die eigenlijk altijd haast heeft ben ik eigenlijk best vaak bij het tankstation te vinden, omdat ik toch een beetje dorstig ben zo onderweg. Zeg maar dag met je handje tegen je ‘goede voornemens’, want meestal neem ik geen flesje water, maar Cola light. Mijn belofte om wat minder geld uit te geven aan onzinnige dingen kan hier ook gelijk mee de deur uit. Kortom: de SIGG Hot&Cold Glass kwam eigenlijk als geroepen. Zal dit modern ogende thermosflesje een verandering kunnen maken?

Lees verder op www.love2bemama.com