HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Herfststoof met Ras el Hanout, pompoen en rozijnen

Geplaatst op 18/10/2020 door feelgoodbyfood

Herfststoof met Ras el Hanout, pompoen, aardappel, wortel, aubergine, amandelen en rozijnen. Een heerlijke kruidige en vullende stoof boordevol groente! Wanneer de stoof op het vuur langzaam staat te pruttelen, verspreid de heerlijke geur van kruiden en specerijen door het huis. Het ultieme comfort herfstgevoel. Deze herfststoof is vegetarisch/vegan en je maakt het gerecht in één pan, dus ook nog eens makkelijk om te maken en weinig afwas. 

Stoofgerechten vind ik echt een van de lastigste gerechten om op de foto te zetten. Het smaakt altijd zovéél lekkerder dan het er uit ziet. En je kunt de heerlijke kruiden en specerijen helaas niet ruiken vanaf je scherm. Maak deze herfststoof daarom gewoon snel zelf 😉

Ras el Hanout kruidenmix

Deze herfststoof is heerlijk kruidig door de Ras el Hanout. Ras el Hanout is een warme en intense kruidenmix uit de Noord-Afrikaanse keuken en bestaat onder andere uit kaneel, komijn, kurkuma, koriander, kruidnagel, kardemom en gember. Heerlijk voor in een herfst of winterse stoof.

Houd je niet van amandelen of heb je een notenallergie? Laat deze dan weg, de stoof zit al boordevol andere heerlijke ingrediënten.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl