HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Herfstvakantie tip: ga naar het HUP Hotel

Geplaatst op 08/10/2020 door love2bemama

De zomer is voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Het is tenslotte alweer bijna herfstvakantie. Blijven jullie lekker thuis of gaan jullie er als gezin op uit? Zo ja: dan hebben wij een geweldige tip voor een (korte) vakantie in eigen land. Het… HUP Hotel! Pluspunt: Een leuk, sportief hotel voor het hele gezin. Je hebt hem al eens eerder voorbij zien komen op Love2BeMama en omdat we er nog steeds zo enthousiast over zijn, geven we je opnieuw deze herfstvakantie tip mee.

We hebben dankzij de corona-periode eigenlijk een beetje teveel op onze gat gezeten. Niet zo gek, want zeker in de eerste maanden was er gewoonweg niets te doen! Ook in de zomervakantie hebben veel gezinnen hun oorspronkelijke plannen moeten herzien. We hebben er allemaal het beste van gemaakt, maar ik kan me zomaar voorstellen dat je ‘vakantiegevoel’ nog niet bepaald bevredigd is. De herfstvakantie biedt gelukkig genoeg gelegenheid om er nog even lekker op uit te gaan met de kinderen. En waar kan je dit beter doen dan in het HUP Hotel? Het sportiefste (en stiekem ook leukste) hotel van Nederland. We geven je vijf redenen waarom je de komende vakantie (of misschien zelfs voor een weekendje) naar dit hotel moet gaan.

Lees verder op www.love2bemama.com