HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik ben een moeder en ik masturbeer…

Geplaatst op 06/10/2020 door love2bemama

Ik ben een moeder en ik masturbeer en ikk schaam mij daar niet voor. Het begon allemaal vroeger… Ik was een jaar of 14 toen ik voor het eerst masturbeerde en dit doe ik nog steeds. Oef, is dit een onderwerp to much into your face? Lees toch maar even verder want ik weet zeker dat jij ook wel eens de hand aan jezelf slaat en het is super goed voor jezelf en voor je zelfontwikkeling als moeder. Ondanks dat we meer praten over seks blijft het toch nog een onderwerp om over te giebelen of liever te vermijden. Lieve moeders, seks verdwijnt wat meer naar de achtergrond als je eenmaal kinderen hebt maar ik wil je stimuleren om er toch tijd voor te maken. Al is het maar met jezelf…

Ik ben een moeder en ik masturbeer!

Wat zegt ze nu? Je leest het goed. Ga er maar eens goed voor zitten want ik ga je iets vertellen waar je rode oortjes van krijgt.

Sexuele voorlichting vroeger

Toen ik jong was en mastubeerde wist ik eigenlijk niet wat ik deed. Er werd thuis ook niet over gepraat dus ik moest alles zelf maar ontdekken. Er stond een boek in de boekenkast en dat was het. Red jezelf!

Lees verder op www.love2bemama.com