HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Rollenspellen spelen om je seksleven op te fleuren

Geplaatst op 18/10/2020 door love2bemama

Er zijn zoveel voordelen van het hebben van een lange relatie met de persoon van wie je houdt. Als je lang met elkaar samen bent, ken je elkaar door en door. Je weet wat de ander nodig heeft, waar je partner blij van wordt en wat het favoriete standje is tijdens de seks… Je kent elkaar door en door en je (seks) leven is meer dan prima. Maar… ondanks de vele voordelen kan het misschien soms ook een beetje saai worden. Het is fijn dat je alles van elkaar weet maar misschien verlang je naar wat meer spanning en wil je wat extra’s toevoegen aan je seksleven. Heb je al eens gedacht aan een rollenspel spelen om je seksleven op te fleuren? Lees verder!

Rollenspellen spelen = niet ordinair

Een rollenspel toevoegen aan je seksleven kan op vele manieren en hoeft helemaal niet ordinair te zijn en het kan ook al op een hele makkelijke manier. Het kan zelfs al zo onschuldig beginnen door je partner sexy aan te spreken als hij iets aan het repareren is in huis. Start een rollenspel op een simpele manier en ervaar een groots effect. Neem jezelf vooral niet te serieus wanneer je een rollenspel start. Ben je geïnteresseerd in het spelen van een rollenspel in je seksleven? Lees dan dit blog.

Lees verder op www.love2bemama.com