HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Waarom ik kwaad werd van deze reactie op een geplande keizersnede…

Geplaatst op 01/10/2020 door love2bemama

Toen ik begon met mijn blog ‘7x waarom een geplande keizersnede geweldig is’ begon wist ik ergens dat ik ook wel op iets van commentaar kon rekenen. Tenslotte wordt een keizersnede (net zoals bij een vaginale bevalling overigens) door iedereen anders ervaren. De een vindt het de mooiste gebeurtenis uit haar leven, waar de ander er vooral negatieve ervaringen mee heeft of er zelfs een trauma aan heeft overgehouden. Dat vrouwen hun persoonlijke verhalen met ons willen delen vind ik oprecht prachtig. Daarom: kom niet aan mijn blog over een geplande keizersnede en schrijf daar al helemaal geen kut reactie bij.

Een geplande keizersnede

Maar nu het punt van dit blog: mijn oog viel namelijk op een reactie waar ik persoonlijk niet zo blij mee was. Sterker nog: dit precies waarom ik jullie soms bombardeer met posts over keizersneden. See for yourself…

“Kan iemand deze vrouwen uitleggen waarom je absoluut liever geen geplande keizersnede zou moeten willen. Zo ver verwijderd geraakt van de natuurlijke bevalling. Ik zie je kop al van het volgende artikel; 5 redenen waarom ik kies voor een kunstmatige zwangerschap met een het iBaby Mama Cyborg plan.” 

Lees verder op www.love2bemama.com