HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Tips bij het regelen van belangrijke zaken als je komt te overlijden

Geplaatst op 13/10/2021 door boostyourhealth

Je zult wellicht denken “he getsie, wat een naar onderwerp. Hier wil ik helemaal nog niet over nadenken”. Heel eerlijk, ook ik denk zo. Of eigenlijk, dacht zo. Ik ben nu ruim 36 jaar en over een niet al te lange tijd mag ik ook nog eens mama worden. De tijd om over serieuze zaken na te denken is nu toch wel echt aangebroken. Het is gek dat ik juist dit altijd voor mij uit heb geschoven, zeker als je weet dat ik als tiener mijn uitvaart al helemaal op papier had staan inclusief muziek dat ik mooi vond. Dat je wellicht nog geen uitvaartverzekering hebt is niet erg, maar om het makkelijk te maken geef ik je graag een aantal handige tips die je kunt toepassen als je een keuze gaat maken. Lees je mee?

Maak je wensen kenbaar

Schrijf je wensen uit. Zou je begraven willen worden of gecremeerd? Mocht je begraven willen worden, wat voor kist zou je dan mooi vinden en wat zijn de kosten daarvan? Heb je een bepaalde locatie in gedachten voor de uitvaart, en wil je deze sober laten plaatsvinden of zou je er een feestje van willen maken met nadien allemaal lekkere hapjes en drankjes. Dit alles is belangrijk omdat je natuurlijk wel moet weten voor welk bedrag je je moet gaan verzekeren. Ik raad altijd aan om een ruim bedrag te verkeren zodat je in de toekomst eventuele nabestaanden niet met extra kosten laat zitten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl