HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

3 x De lekkerste herfst drankjes

Geplaatst op 08/10/2021 door boostyourhealth

Noem me een gekkie, maar ik ben stiekem altijd blij dat de donkere maanden weer aanbreken. Ik vind de warme dranken namelijk zo lekker en in de zomermaanden drink ik eigenlijk alleen maar water of limonadesiroop. Niet heel spannend en weinig afwisseling. Terwijl in de winter je zowel met je koffie, thee of warme chocolademelk eindeloos kunt combineren. Heb jij net zoals ik weer zin in lekkere warme dranken, dan moet je even verder lezen want ik deel drie heerlijke opties voor jou.

Warme chocolademelk met een twist

Warme chocolademelk is altijd een goed idee. En is denk ik wel 1 van mijn favorieten. Natuurlijk kun je gewoon de “standaard” variant maken, maar het is ook heel erg lekker om er kruiden aan toe te voegen voor een extra kick. Zo is het heel lekker (en het staat ook nog eens erg leuk) om een kaneelstokje in je chocolademelk te laten zakken. Maar ook erg lekker is een en klein beetje anijs toe te voegen aan je zoete drankje.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl