HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Supergoede tips om minder ongeduldig te zijn

Geplaatst op 16/10/2021 door boostyourhealth

Tegenwoordig is tijd geld en zitten we niet te wachten op dat getreuzel van iedereen. Je merkt het aan korte lontjes in het verkeer, maar ook in opvoeding, in je sociale kring en op het werk. Nu houd ik zelf ook van doorpakken en vind het vaak zonde van mijn tijd om te wachten op iets waarvan ik niet weet of het belangrijk genoeg is. Toch heb ik geleerd om mezelf in het verkeer, tijdens de opvoeding, als ik onderweg ben of in mijn sociale omgeving wat gas terug te geven. Ja, zelfs als sommige mij op de proef stellen. Hoe ik dat gedaan hebt? Dat vertel ik je door middel van 5 supertips die ik zelf ook toepas in mijn dagelijks leven. Lees je mee?

Let op je ademhaling

Soms ga je te snel in de verdediging als iemand iets ergens van vindt en jij iets nu wilt oppakken. Let daarom eens op je ademhaling. Soms staat iemand voor mij in de winkel en heeft die persoon veel vragen waardoor het langer duurt dan normaal. Soms denk ik dan ook weleens van moet dat nu? Maar dan probeer ik even goed op mijn ademhaling te letten of in te leven in de persoon voor mij waardoor het allemaal wat afvlakt in mijn ongeduldigheid. Ademhaling is echt heel fijn als je te veel prikkels of emoties ervaart en deze niet op dat moment wilt of kunt ervaren.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl