HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Alles wat je nodig hebt voor je baby: budgettips

Geplaatst op 07/10/2021 door love2bemama

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en op zoek naar een leuke, passende babyuitzet. Een van de allerleukste dingen om bij elkaar te zoeken, maar laten we eerlijk zijn: door het grote aanbod aan babyspullen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Google maar eens naar alles wat je nodig hebt voor je baby en je wordt overspoelt met (dikwijls onwijs dure) babyspullen. Dat kan makkelijker en niet te vergeten: goedkoper!

Alles wat je nodig hebt voor je baby!

De markt voor babyspullen is enorm. Hier valt niet over te twisten. Ieder seizoen verschijnen er weer nieuwe modellen kinderwagens, babykleertjes, kamertjes en ga zo maar verder. Dit maakt het hartstikke leuk om voor je baby te shoppen, want keuze genoeg. Toch blijft het lastig om alles wat je nodig hebt voor je baby te vinden en hierbij niet (flink) buiten het budget te gaan. Een baby zorgt al voor een flinke financiële verandering in het huishouden, want geloof het of niet: baby’s kosten geld. Zelfs al zijn ze nog niet eens geboren. Waar kan je op besparen op het gebied van de babyuitzet en hoe kan je dit ook het beste doen?

Lees verder op www.love2bemama.com