HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

BOEKRECENSIE: Powervrouw bundel van Krachttraining voor Vrouwen

Geplaatst op 12/10/2021 door boostyourhealth

We zijn al bekend met het KVV magazine, waar wij met regelmaat en liefde artikelen en recepten voor aanleveren. Maar nu is KVV dus met een prachtig boek uitgekomen, en zoals de titel van het boek ook zegt, een complete bundel voor de powervrouw in iedere zin van het woord. Want ondanks dat de voorkant aangeeft dat het boek de musthave voor krachtsportende powervrouwen is vind ik persoonlijk dat er voor iedereen goede dingen uit te halen zijn. Benieuwd geworden naar het boek? Lees dan verder!

Het boek is heel handig onderverdeeld in vier duidelijke hoofdstukken. Ieder hoofdstuk pakt een ander “probleem” aan en brengt je stap voor stap, hoofdstuk voor hoofdstuk naar het juiste uiteindelijke doel. Ook als je maar bepaalde (doelgerichte) stappen voor jezelf wilt nemen is het boek een goede overzichtelijke leidraad. Maar welke hoofdstukken zijn er nu precies? TrAIN hard, EAT well, DREAM big en RELAX enough. Vier essentiële onderwerpen als sporter of krachtige vrouw.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl