HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Boost je immuunsysteem met de Manuka honing uit New Zealand

Geplaatst op 11/10/2021 door boostyourhealth

De bijzondere Manuka honing van Manuka New Zealand is een Nieuw-Zeelands wonder. Het zit boordevol voedingsstoffen, is ontstekingsremmend en helpt bij huidaandoeningen. Naar de bijzondere eigenschappen van de Manuka honing is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan door de Nieuw-Zeelandse, Duitse en Japanse wetenschappers. Wij vertellen je alles over wat Manuka honing zo uniek maakt en kan bij dragen aan een goed immuunsysteem en een boost voor je weerstand deze herfst en winter. Lees je mee?

Wat maakt Manuka honing zo uniek?

Behalve dat Manuka honing uit Nieuw-Zeeland komt, heeft het door de natuurlijke werking van de stof MGO (Methylglyoxal) welke in grote hoeveelheid voorkomt een goede antibacteriële werking. Hoe hoger deze MGO-waarde is, des te sterker de antibacteriële werking van de honing. Manuka New Zealand produceert uitsluitend rauwe MGO monoflorale Manuka honing afkomstig uit haar eigen houten bijenkorven. Deze bevinden zich op de meest onaangetaste en ongerepte locaties in Nieuw-Zeeland waar de Manuka slechts enkele weken per jaar in bloei staat.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl