HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Deze 5 health apps ken je nog niet, maar zijn zeker de moeite waard!

Geplaatst op 11/10/2021 door boostyourhealth

We kennen allemaal de standaard health apps wel, maar wij gingen wat dieper op onderzoek uit en kwamen 5 verrassende health apps tegen die je waarschijnlijk nog niet kent. Met de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 kun je de apps makkelijk vinden, want hij is groot, heeft heldere kleuren en heeft eindeloos plezier met het infinity Q-display. Waar wacht je nog op? Ga snel de apps bekijken!

Fitnessuitdaging in 30 dagen app

Deze app laat je in 30 dagen de ultieme fitnessuitdaging doen! Verbeter je conditie en je spiermassa met de 30-daagse uitdaging. Je kunt goede vooruitgang boeken met leuke uitdagende oefeningen die je gewoon thuis kunt doen zonder attributen. Handig om snel in shape te komen of als je veel onderweg bent en niet altijd een sportschool in de buurt hebt of liever thuis traint.

Sleepo: Ontspannende geluiden slaap app

Wordt jij ook zo rustig van geluiden van natuur, regen en witte ruis? Deze app helpt je zo beter te slapen, te ontspannen en te mediteren wanneer jij er behoefte aan hebt. Er zijn veel verschillende geluiden die je kan combineren tot jou eigen ontspanningsmelodie. Echt een aanrader!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl