HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Dit zijn mijn favoriete restaurants in Utrecht!

Geplaatst op 04/10/2021 door beaufood

Hier is hij dan lieve mensen: een uitgebreide lijst met al mijn favoriete restaurants in Utrecht! Hierin vind je mijn lievelingsplekken om te dineren of om uitgebreid te lunchen. Uit eten gaan is, naast koken, mijn allergrootste hobby en deze lijst is dan ook met uiterste zorg samengesteld. Van prachtige restaurants met een sterwaardige menukaart tot aan knusse tentjes met de lekkerste tapas en verborgen pareltjes met terras direct aan de gracht. Ik zal deze lijst om de zoveel tijd updaten, want Utrecht staat op culinair gebied nooit stil. Ben je van plan om een nachtje of (lang) weekend naar Utrecht te komen? Dan geef ik je verderop in dit artikel ook een héle fijne tip om te overnachten.

Onderstaande lijst staat niet op volgorde. Benieuwd naar mijn ultieme restaurant favorieten? Achter die restaurants zul je dik gedrukt favoriet zien staan.

Geniet en alvast eet smakelijk!

Lees verder op www.beaufood.nl