HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

Geplaatst op 12/10/2021 door love2bemama

Kinderen en schermpjes. Menig ouder heeft er toch wel grijze haren van. Zeker tijdens vakanties. Als ze veel thuiszitten en het liefst hele dagen doorbrengen achter de tablet of spelcomputer. Natuurlijk zien we onze kinderen het liefste buiten, maar als ze op regenachtige dagen dan toch wat tijd doorbrengen achter een scherm met educatieve spelletjes op de iPad, dan kunnen we deze tijd maar beter optimaal benutten. Dit kan zonder enige vorm van schuldgevoel met de Osmo Genius Kit van Play Osmo. Een leuke aanvulling voor op je tablet, waar je kind nog wat van opsteekt ook.

Educatief speelgoed voor iPad

Ik denk niet dat ik de enige ouder ben die met enige regelmaat grijze haren krijgt van het ‘schermgedrag’ van mijn kinderen. De spelletjes en apps die er op de iPad voegen eigenlijk maar weinig toe op het gebied van de ontwikkeling. Sterker nog: er zijn zelfs apps die mijn kinderen dingen leren die ik liever buiten de deur houd. Maar er zijn ook toffe educatieve spelletjes voor de iPad. Daarover vertellen we je graag meer.

Lees verder op www.love2bemama.com