HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

FUL® Superfood drinks; de ideale dorstlesser na een workout

Geplaatst op 09/10/2021 door boostyourhealth

Er zijn natuurlijk al best veel drankjes op de markt, maar deze is echt héél bijzonder. Deze FUL® drinks zitten vol met superfoods en zorgen ervoor dat je gezondheid een boost krijgt. Deze krachtpatsers zijn afkomstig van Spirulina, een soort microalg, wat de stoere blauwgroene kleur verklaart. FUL® Superfood drinks zijn ontwikkeld door een team van vooraanstaande voedingswetenschappers en gepassioneerde klimaatondersteuners, die een duurzaam proces hebben bedacht waardoor de voedingsstoffen voor ons toegankelijk worden. En niet zomaar, want de smaak moest natuurlijk lekker zijn en het moest zo duurzaam mogelijk om zo moeder aarde in tact te houden. Ze streven er dan ook naar om proactief het milieu en de mensen ten goede te komen. Kortom, het wordt tijd dat je kennis maakt of nog beter dat je ze zelf eens proeft. Lees gauw verder!

Maar liefst 9 voordelen

Je kunt in de FUL®Superfood drankjes hoge kwaliteit vegan proteïne terugvinden, Chlorophyll, C-phycocyanin, calcium, vitamine C, ijzer, vitamine B2, magnesium en potassium. De meeste kennen we al, maar de onbekende zal ik hieronder wat verder toelichten:

Chlorophyll

Dit draagt bij aan een goede werking van de lever, het sneller afbreken van afvalstoffen, het helpt bij de spijsvertering en draagt bij aan een snelle wondgenezing.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl