HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Lancering eerste professionele ijsbad van Nederland

Geplaatst op 09/10/2021 door boostyourhealth

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun mentale grens op te zoeken en te doorbreken. Eén van de meest populaire manieren om dit te doen: kou. Niet zo gek, want sinds het fenomeen Wim Hof – die beter bekend staat als ‘The Iceman’ – in beeld kwam is koudetraining dan ook enorm in trek. Icetubs wil dat meer mensen kou omarmen en hun innerlijke kracht ontdekken en lanceert het eerste professionele ijsbad van Nederland dat koud is zónder ijsblokjes.

Echt ontstressen

Er wordt online massaal gezocht naar manieren om zelf de Wim Hof-methode toe te passen. Koen de Jong, medeauteur van Wim Hofs boek Koud Kunstje, eigenaar van Sportrusten – en tegenwoordig ambassadeur van Icetubs – ziet duidelijk een stijging in de populariteit van koudetraining. Hij staat dan ook volledig achter het initiatief van Icetubs. “Toen ik het voor de eerste keer deed, eind 2013, was ik echt de enige op een steiger in Amsterdam. Niemand deed dit en je was echt gek.” Een paar jaar later was de situatie volledig omgedraaid. “Afgelopen winter hadden we een wak gemaakt, toen de gracht bevroren was. Dan kwamen wij op zondagochtend aangelopen bij ons wak en stonden we gewoon in de rij voordat we in ons wak konden,” zegt De Jong.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl