HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Maak kennis met de aloë vera van Dr Green

Geplaatst op 07/10/2021 door boostyourhealth

Toen ik 12.5 jaar geleden op Curaçao aankwam om er voor onbepaalde tijd te gaan wonen en werken, wist ik helemaal niets van aloë vera. Natuurlijk had ik er wel eens over gehoord, maar dacht dat het gewoon een cactus was die je op veel tropische bestemmingen kon tegenkomen. Nou, dat was op Curaçao zeker zo. De aloë vera plant groeit daar net zo makkelijk als onkruid in Nederland. Dat ze daar de helende werking van pure aloë vera gel al hadden ontdekt was niet te missen, want overal werd het verkocht en overal werd het gebruikt. Na een bezoek aan kruidenvrouwje Dinah Veeris was ook ik om en gebruikte ik de gel bijna iedere dag. Ook in Nederland is het flink in opkomst en kun je zelfs planten of bladeren kopen voor gebruik thuis. Ik wil je er graag wat meer over vertellen.

De pure gel uit de aloë vera plant is multi inzetbaar en daardoor eigenlijk wel een must om in huis te hebben. Op curaçao gebruikt ik de gel voornamelijk voor na het zonnen. Want ondanks dat ik mij iedere dag in factor 30 of 50 insmeerde, aan het einde van de dag voelde mijn huid strak en trekkerig. Ook na een dag strand, waarin je op het eiland toch wel snel last hebt van verbranding was het zo lekker om na het douchen in de avond aloë vera gel te gebruiken. De huid wordt er minder rood van, het jeukt minder en het kalmeert de huid. Fijn is dat het product dus niet plakt en het super snel intrekt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl