HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Mijn verhaal: Ramona doet aan Canicross & Bikejoring

Geplaatst op 05/10/2021 door optimavita

Het is dinsdag tijdens mijn zwangerschapsverlof. Dat betekent dat het weer tijd is voor een gastartikel van een van jullie! Ik heb geprobeerd hele uiteenlopende onderwerpen uit te kiezen. Vandaag vertelt Ramona over de bijzondere sporten die ze doet: Canicross en Bikejoring. Ze zijn nog erg onbekend in Nederland, dus ze wil ze graag wat aandacht geven. Ik hoop dat jullie net zo onder de indruk zijn van deze mooie sporten als ik!

Hoe ik sportief werd

Hallo allemaal,

Ik ben Ramona van Krimpen, 20 jaar oud en ben bezig met mijn MBO 4 opleiding paraveterinair (dierenartsassistente). Mijn grootste hobby is: jawel sporten haha. Ik ben nu 3,5 jaar actief in de sportwereld. Daarvoor nooit bezig geweest met sporten, gezond eten, en het liefst de hele dag op de bank/bed liggen. Hier moest verandering in komen. Ik ben nu actief in de sporten: hardlopen, CrossFit, fitness, canicross en bikejoring en train ik 5x per week.

Lees verder op www.Optimavita.nl