HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Normandische coquilles

Geplaatst op 15/10/2021 door KokenmetKarin

Dit mooie nazomerweer (eindelijk) vraagt om een vakantieheimweerecept. Zoals deze coquilles uit de oven op z’n Normandisch, met room en champignons.

Ah, daar bent u weer. Vast niet bruinverbrand, maar hopelijk wel uitgerust en gelukkig weergekeerd van vakantie? Zelf zat ik de hele zomer in Normandië, waar ik het heerlijk heb gehad, wat lief dat u het vraagt. Lezen, tuinieren, hangmatteren, brocanteren en tussendoor af en toe logés. La vie en rose. Of nu ja, er is één gemis. Bovenaan de verlanglijst toen we op zoek gingen naar een eigen huis in Frankrijk stond een fijn buurtrestaurant op loopafstand, met een menukaart vol hartverwarmende Franse klassiekers en een plat du jour. O, en ook graag een terras voor een aperitiefje.

Niks
Lang verhaal kort: dat is helaas niet gelukt. In mijn Normandische dorp van 226 inwoners is helemaal niks. In het dorp even verderop zit een eeuwig gesloten kebabzaak en een Café du Marché met twee tafeltjes buiten waar nooit iemand zit en een lunchmenu van 13,50 euro dat mikt op lokale werklui.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl