HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

Geplaatst op 09/10/2021 door love2bemama

Heb jij zin in een weekend weg in Nederland met kids? Dat kunnen we goed begrijpen! Een weekendje weggaan is ook super leuk. Maar de grote vraag is altijd: waar ga je heen? Wij hebben de meest kindvriendelijke hotels voor een familievakantie of weekendje weg in Nederland voor je opgezocht.

Tip: Heb je zin om Nederland te gaan ontdekken met je kinderen? Er is zoveel leuks te beleven. Een tip is om het boekje ‘Nederland heeft alles‘ aan te schaffen en alle leuke plekjes bij langs te gaan.

Weekend weg Nederland met kids: Novotel Maastricht

Leuke start van een weekend weg Nederland is dit hotel in Maastricht. Dit prachtige 4-sterren hotel bevindt zich aan de rand van het karakteristieke oude centrum van Maastricht. Het hotel is door de ligging supermakkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Omdat Maastricht zowel stad als natuur heeft is dit de ideale plek om te genieten met het gezin, voor ieder wat wils.

Lees verder op www.love2bemama.com