HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Wordt sterk en fit met de nieuwe producten van FITSHE

Geplaatst op 10/10/2021 door boostyourhealth

Sterk en fit willen we allemaal wel zijn en/of worden. In je drukke leven kan het soms een uitdaging zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Je hebt een drukke baan, een druk sociaal leven, je sport en hebt wellicht ook een gezin. Ook zijn we bewuster en kiezen we vaker voor plantaardige eiwitten, waardoor je lichaam het makkelijker kan verteren en je toch geen tekorten hoeft te ervaren. FITSHE heeft een geheel nieuwe productlijn “STRONG & FIT” welke wij moeten uitproberen. Ik kan je vast verklappen dat we heel enthousiast zijn geworden en je graag meer willen vertellen over hun fijne natuurlijke (plantaardige) eiwitproducten. Lees je mee?

Beste versie van jezelf!

We willen allemaal de beste versie van onszelf zijn. Dat is nu precies de missie waar FITSHE voor staat! Ze bestaan al sinds 2015 en zijn vanaf die tijd steeds blijven kijken naar wat beter kon en hoe ze vrouwen nog meer konden voorzien van de juiste premium voeding tijdens of na jouw workout, onderweg of tijdens een drukke dag.

Zorg voor jezelf van binnen en buiten

Voor FITSHE betekend fit zijn niet alleen met regelmaat bewegen en/of sporten, maar ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Lichaam en geest werkt natuurlijk altijd samen en dat geldt ook voor hun producten. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk en dat doe je met de juiste producten om je actieve levensstijl te ondersteunen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl