HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Yoghurtparfait met honing

Geplaatst op 12/10/2021 door KokenmetKarin

“En nou iets lolligs. Je weet nooit wat de mensen leuk vinden. Je weet nog minder wat ze níet leuk vinden, dat is een onpeilbaar raadsel.” Wijze woorden van Wim Sonneveld. Inderdaad, niets zo heikel als humor om te lachen. Neem nou deze klassieke flauwe mop: Het is wit en het vliegt door de lucht?

Een kudde yoghurt! 
Ligt u nu slap van de lach (jeugdsentiment!) onder tafel, of ziet u er volstrekt de grap niet van in? ‘Waar is de gulle lach op heden gebleven, meneer Sonneberg, dat vraag ik U af?”

Radiospelletjes
Ineens zit ik weer samen met mijn broer op de achterbank van onze telefooncelgroene Daf, op weg naar ons vaste vakantieadres in Oostenrijk. Moeiteloos bleven wij duizend kilometer lang zoet dankzij een cassetterecorder en één favoriet bandje met daarop een verzameling conferences. Wim Sonneveld natuurlijk, maar onze favoriet waren de radiospelletjes van Frans Halsema en Gerard Cox. Ook nu nog kunnen mijn broer en ik de teksten van ‘Geen Ja, Geen Nee’ nog altijd woordelijk nazeggen. (“U woont in Eindhoven?” “Neeeegentien jaar al”. Hebt u kinderen?” Jaaaaapje, Joopje en Joepje.” ”Wat is er toch met die zoemer?”) En liggen dan met z’n tweeën weer in een deuk.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl