HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Met deze 5 trainingstools kun je makkelijk thuis sporten

Geplaatst op 04/10/2022 door boostyourhealth

Natuurlijk kun je veel gedaan krijgen met alleen een matje op de grond, echter als je je workout naar een hoger level wilt tillen op het gebied van krachttraining is het fijn om wat tools te hebben en hiermee thuis aan de slag te gaan. Daarom deel ik de 5 beste tools om aan de slag te gaan met jou, zodat je meer uit je workout kunt halen. Ook als je nu alleen maar thuis kunt trainen! Lees je mee?

Kettlebell

De meeste kennen deze tool wel en hij is niet te missen om mee te nemen in een fijn workout routine. Train je armen en de rest van je lichaam met handige oefeningen voor zowel beginner als gevorderde. Denk hierbij aan de oefeningen zoals de Kettlebell Swing of de Kettlebell squats, Kettlebell lunges of Kettlebell one arm row. Kortom genoeg oefeningen om aan de slag te gaan! Je kunt de Kettlebell aanschaffen voor de gemiddelde prijs van € 20.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl