HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

Crossfit: Wat heb je nodig?

Geplaatst op 25/11/2015 door glow

Crossfit: Wat heb je nodig?

Dat je van crossfit sterk en fit wordt, weet je vast. Het is een ideale full body training, maar je kunt het ook prima doen ter ondersteuning van hardlopen, zwemmen of yoga bijvoorbeeld. Wil jij het (ondanks ons openhartige verhaal) ook eens proberen? Wat heb je dan eigenlijk nodig? Natuurlijk hoef je niet gelijk een totaal nieuwe garderobe aan te schaffen! Maar krijg je de smaak een beetje te pakken? Investeer dan in een paar handige spullen voor je trainingen.

Tight: bye bye bouwvakkersspleet

Een goede broek heb je natuurlijk voor elke training nodig. Maar de ene broek is de andere niet. Die hardlooptight lijkt prima, totdat je sit-ups moet doen en die rits op je kont toch echt pijnlijk begint te schuren. En die fashionable printed tight is zo leuk... Totdat je diep (ja echt heel diep!) in je squat moet zakken en je een bouwvakkersspleet tevoorschijn tovert. Not so charming! Een goede korte broek of tight is daarom een must. Wij zijn fan van deze speciale crossfit capri uit de USA, het crossfit-land bij uitstek. Deze is dikker, zit comfy om je benen en heeft een hoge stevige tailleband.

Lees hier verder op GlowMag!

crossfit

,