HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Healthy Hotspot: Paleo CaVé

Geplaatst op 15/11/2016 door eetpaleo

Afgelopen week besloot ik spontaan een dagje naar Amsterdam te gaan. Eventjes er tussenuit, want ook ik heb dat soms nodig. Waar ik zou gaan eten sprak voor zich. Want hoe kun je een dagje shoppen beter afsluiten dan naar Paleo CaVé

Paleo restaurants in Nederland

Toegegeven, ik heb best lang gedroomd van de dag dat er een écht Paleo restaurant in Nederland zou zijn. Er zijn natuurlijk een heleboel restaurants waar je best Paleo-proof kunt eten, maar dat kan toch echt niet tippen aan een heus Paleo restaurant.

Dus toen ik in contact kwam met Dylan en Anouk en over hun plannen hoorde, was ik direct enthousiast. Begin 2016 werd ik uitgenodigd om te komen kijken op de toekomstige locatie (toen nog een ietwat kale CrossFit box), vervolgens startte de crowdfunding campagne en nu is er ineens een sfeervol restaurant! Bizar hoe snel dat is gegaan.

Tijdens het openingsfeest heb ik helaas geen tijd gehad om foto’s te maken (daar was het te donker voor), maar oh wat jammer nou, daar moest ik een keertje voor terug komen. Echt een straf, dat begrijp je wel 😉


Bereikbaarheid

Paleo CaVé zit in Amsterdam-Noord en is heel erg gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam Centraal station. Je neemt simpelweg de (gratis!) veerpont naar de NDSM-werf en vanaf daar is het nog 5 minuutjes lopen. Zodra je van de pont af stapt ga je linksaf en volg je het fietspad tot je tegen de Mt. Lincolnweg aanloopt. Daar ga je naar rechts en voor je het weet sta je bij Paleo CaVé voor de deur! Makkelijker had het niet kunnen zijn.

Over het interieur is goed nagedacht, zo staat er een prachtige schildering op de wand (echt Paleo, toch?!), zijn er gezellige groene planten en mooi meubilair. Industrieel meets Paleo. Bijna alle houten meubels zijn zelfs gemaakt van Amsterdams stadshout, hoe gaaf! De krukken waar je op zit, het hout langs de bar, noem het maar op.

Het belangrijkste: het eten!

Wanneer je eenmaal bent gesetteld en je natuurlijk een praatje hebt gemaakt met Dylan of met Paleo chefkok Juan, is het tijd om het menu te bekijken.

Lees verder op EetPaleo.nl!