HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Workout Wednesday #Rustig je benen trainen

Geplaatst op 23/11/2016 door modelworkout

Rustig je benen trainen klinkt eigenlijk alsof ik het voor de wat oudere dames schrijf. Dat is niet zo heel erg natuurlijk mocht er een oude dame zijn die deze oefeningen wilt doen. Maar eigenlijk verwacht je van mij dat ik met het zware beulwerk aan kom zetten. Vandaag dus even niet. Vandaag wil ik juist de rust opzoeken zodat je bewuster de oefening uitvoert. Dat doen we met één van onze YAY break workouts. Die hebben we gemaakt voor iedereen die een break van hun werk/school kan gebruiken. Als je twee uur achter de computer hebt gezeten en 5/10 minuten je lichaam goed wilt gebruiken.

Waarom je die pauze moet nemen? De pauze van ten minste tien minuten na twee uur beeldschermwerk is noodzakelijk als het niet mogelijk is beeldschermwerk af te wisselen met andersoortig werk. De duur van de pauze is afhankelijk van de intensiteit van het beeldschermwerk.
De reden daarvan is, dat het lichaam zich moet kunnen herstellen van de kleine, maar op den duur schadelijke spanning die bij beeldschermwerk op spieren, pezen en gewrichten staat.

Lees verder op www.glowmagazine.com