HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

De leukste sportieve schoencadeaus

Geplaatst op 17/11/2017 door glow

Jaaaa, de Sint komt weer naar het land. Of je dit feest nu viert of niet, iets in de schoen doen van je moeder, vriend, bestie, of sportieve BFF is altijd leuk. Maar waar doe je een sporty spice nu een plezier mee? Een beetje inspo voor de leukste sportieve schoencadeaus!

Een workout
Hoe leuk is het om jouw schoenzetter een workout cadeau te doen? Iemand iets anders laten beleven dan zijn of haar reguliere sport. Boek voor samen een yogales, een zwemsessie, een bootcamp training, of ga eens helemaal voor iets anders! Een proefles is vaak zo geboekt en het grootste plezier gegarandeerd! Je zou zelfs nog kunnen gaan voor een maand allerlei workouts proberen.

Massagebal
Oei, wat kunnen de spieren pijnlijk zijn als je veel sport! Maar thuis kun je hier zelf al prima wat aan doen met een trigger point massage bal. Even rollen tegen de muur en je stijve schouder wordt direct losser. Of je heup even aanpakken door op de vloer te rollen. Easy does it en dit cadeautje past prima in de schoen!

Lees verder op www.glowmagazine.nl