HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Feel good Tuesday: 3x veggie to go juices

Geplaatst op 14/11/2017 door UitPaulinesKeuken

Feel Good Tuesday Ik ben al een tijdje bezig met de Philips Healthy Drinks Challenge. Ik vind het leuk. En een uitdaging! Een uitdaging om toch iedere keer weer nieuwe recepten te bedenken met de blenders en juicers van Philips. Inmiddels heb ik zo mijn voorkeuren en daar is deze slowjuicer één van. Met de Mastificating juicer kan je allerlei groentes en fruit tot sapjes persen. Het design is prettig, het is een compact apparaat, dat niet al teveel ruimte inneemt. En wat ik ook slim vind is de Reverse knop. Door dit knopje in te drukken, perst hij zelfs het laatste restje sap uit het apparaat. Er blijft dus niks achter. Ik moest wel wennen aan het in elkaar zetten van de juicer. Dat is best even ingewikkeld. Inmiddels heb ik hem zoveel gebruikt, dat ik het bij wijze van met mijn ogen dicht kan doen.

Nog meer recepten Ik heb natuurlijk al heel veel juice- en smoothie recepten met jullie gedeeld. Heb je al een favoriet? Maar er komt nog meer aan. Yes! Ik ga lekker door, want gezonde inspiratie is altijd welkom toch? Ook ga ik nog iets doen met noten. Want wist je dat je ook amandelmelk kunt maken met een slowjuicer? Dat laat ik jullie binnenkort zien. Maar nu eerst weer 3 hele lekkere gezonde sapjes. De oranje is met zoete aardappel (ja ook daar kan je hele lekker sapjes van maken), de rode is een ABC sapje (kan jij raden wat erin zit) en de groene is lekker fris. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Lees verder op www.UitpaulinesKeuken.nl