HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Spirituele beoefening…help hoe doe ik dat nou?

Geplaatst op 21/11/2017 door BedRock

We leven in een tijd waarin selfcare totaal niet meer vreemd is. Maar ondanks alle overvloed aan informatie en goedbedoelde artikelen die voor handen liggen, kan het juist je blokkeren en paniekerig maken. Want was je al niet goed zoals je was? Help, verandering. En moet dat nou per se? Het verleden is toch iets om te begraven en het gaat net zo lekker met je werk. Moet je weer aan jezelf ‘werken’. Hè bah…

Intuïtie

Om het spirituele pad te bewandelen moet je kunnen voelen. Maar het kan voor velen nog knap lastig zijn om je hoofd en je gevoel samen te laten werken. Uit onderzoek blijkt dat het onderbewuste – onze intuïtie – vaak veel sneller het antwoord weet dan het bewuste deel van ons. Je ratio dus. Aha, je herkent het vast wel. Dat stemmetje dat in je oor fluisterde dat je tóch beter iets niet moest doen. En ze had gelijk. Onze intuïtie heeft zelfs al het antwoord als ons verstand het nog niet eens kan begrijpen. Wel handig om dan te weten hoe je er bij kunt komen. Daar kom ik later op terug.

Lees verder op www.BedRock.nl