HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Waarom je appjes met aandacht moet schrijven

Geplaatst op 20/11/2017 door BedRock

In 2016 zijn tekstberichten ons water en brood. We staan er mee op, zitten er mee op de WC en gaan er mee naar bed. De SMS werd met de komst van diensten als Whatsapp grotendeels vervangen door Instant Messaging services die niet van de telefoonverbinding maar van het internet gebruik maken.

SMS’en werd in eerste instantie toegepast om korte berichten te sturen: ‘Ik ben later.’ ‘We beginnen om 17:00’ en ‘Haal jij bier?’. Veel langer hoefde je bericht niet te zijn. Sterker nog: hoe langer je bericht, hoe meer geld je er voor betaalde. Slecht nieuws voor de jonge romanticus (ik) die begin 2000 op zijn oude Nokia de perfecte liefdesbrief probeerde te schrijven naar dat ene meisje van gym. Om die kosten te drukken werden er al snel afkortingen bedacht om zo min mogelijk tekens te hoeven gebruiken. ‘Even’ werd ‘ff’ en zelfs een toch vrij heilig geachte zin als ‘Ik houd van je’ werd ‘Hvj’.

Lees verder op www.BedRock.nl