HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

7 hapjes op een prikker

Geplaatst op 09/11/2018 door linda

Samenwerking. Vrijdagavond is het standaard borrelavond in huize Linda. Om 17 uur begint het weekend met een drankje en een tafel vol met borrelhapjes. Dit keer had ik zin om eens lekker uit te pakken. Mijn PLUS supermarkt heeft een heerlijk kaas, worst en tapas assortiment en hiermee maak ik deze 7 makkelijke hapjes op een prikker. 

Deze borrelhapjes zijn eigenlijk een beetje van mijzelf en een beetje kant en klaar. Ik heb lang niet altijd zin om alle hapjes zelf te maken. Zeker als het weekend is, na een drukke week met werk en het gezin. Mijn keuze voor de borrelhapjes bepaal ik dan in de winkel. Met een paar goede basis ingrediënten maak je deze zalige hapjes op een prikker. Zet een muziekje op, doe de kaarsjes aan en duik met je favoriete gezelschap op de bank met deze makkelijke borrelhapjes.

Bij een paar lekkere hapjes, schenk ik graag een passend wijntje. Om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel verstand van spijs wijn combinaties. Ik laat mij vaak leiden door het etiket (kuch) en de informatie op het schap. In de PLUS kun je goede wijnen vinden voor elk budget. De supermarkt is niet voor niks voor de 6e keer op rij Beste Wijnsupermarkt van het jaar geworden! Op de wijnselectie bij het schap zag ik mijn favoriete wijn een Sauvignon Blanc staan. Dit is een fijne borrelwijn, dus precies wat ik zocht. Voor de rood liefhebbers kan ik een biologische huiswijn Tempranillo aanbevelen.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl