HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

8 x Tips & healthy hotspots Porto

Geplaatst op 19/11/2018 door followfitgirls

Healthy en not so healthy…

Voor Porto had ik wederom ook een heel lijstje aan hotspots uitgezocht. Ga jij binnenkort naar Porto en ben je benieuwd naar mijn tips, de healthy en not so healthy hotspots? Lees dan verder!

8 x Tips & healthy hotspots Porto

1. FLOW restaurant & bar

Mijn vriendin komt regelmatig in Portugal en zei; Bianc als je naar Porto gaat moet je zeker bij FLOW een hapje gaan eten. Wel adviseerde ze ons om te reserveren. Maar de eerste avond namen wij de gok om langs te lopen en te kijken of ze nog een tafeltje vrij hadden. We hadden mazzel want als we het leuk vonden, konden we nog aan een hoge tafel bij de bar zitten. Het is een iets duurder restaurant, maar de sfeer is heel aangenaam, goede bediening en heerlijk eten! Als voorgerecht deelden wij een toast gevuld met camembert (not so healthy, I know, maar ik ben een kaasliefhebber) met parmaham en rucola. Risotto met paddenstoelen en hazelnoot nam ik als hoofdgerecht. Het toetje deelden we samen een chocomousse. Als je culinair en iets luxer uiteten wilt, is dit restaurant zeker aan te bevelen!

Lees verder op www.followfitgirls.com