HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Getest en goedgekeurd!! // Superfoodies Golden Milk

Geplaatst op 09/11/2018 door ilovehealth

Ken jij Golden Milk al? Dit ‘Ayurvedische geheim’ is een drankje dat zijn oorsprong vindt in India. Duizenden jaren geleden dronk men al Golden Milk en vandaag de dag is het nog altijd geliefd voor het slapen gaan. Het drankje wordt gemaakt van kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, en zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen. Wij hebben voor jou de Golden Milk van Superfoodies getest. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Superfoodies Golden Milk 

Superfoodies ken je wellicht al van de Superfoodies Green Juice. Nu heeft Superfoodies een lekkere kant-en-klare mix voor Golden Milk, een verwarmend drankje dat barst van de vitaminen. Golden Milk van Superfoodies is onder andere rijk aan vitamine B6, ijzer, zink en magnesium, geheel vegan en vrij van toegevoegde suikers.  De mix bestaat uit een hoop specerijen met kurkuma als hoofdingrediënt. Naast kurkuma bevat het nog meer specerijen zoals zwarte peper, ceylon kaneel, kardemom, gember en nootmuskaat.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl