HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

My Day In Food – Wat eet Tamarah!?

Geplaatst op 27/11/2018 door optimavita

Eigenlijk is mijn voedingspatroon niet heel regelmatig de laatste paar weken, waardoor de ene dag er echt anders eruit ziet dan de ander. Ik merk de laatste tijd dat ik op sommige dagen echt te weinig eet en op sommige dagen voldoende of te veel. Zodra er niet echt een bepaalde structuur in mijn leven is, (bijvoorbeeld weten wanneer ik pauze heb) dan merk ik dat meteen in mijn eetgewoontes. Vandaag deel ik een dag die goed ingepland was. Het was maandag en ik had een terugkomdag op de opleiding van 09.30 t/m 15.30. Waarom deze dag voor mij goed voelde, was omdat ik grotere porties aan eten mee kon nemen, altijd nog wat op school aan eten kan kopen en goed verzadigd was gedurende dag.

Mijn ontbijt

Ik heb ontbeten met Brinta en magere melk. In een kommetje doe ik ongeveer 250 ml magere melk en vul ik het met Brinta totdat ik het een goed papje vind. Daarnaast heb ik een lekker bakje koffie (zwart) bij het ontbijt gedronken.

Lees verder op www.Optimavita.nl