HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Restaurant Le Jardin – culinair genieten met groenten in de hoofdrol

Geplaatst op 12/11/2018 door feelgoodbyfood

Restaurant Le Jardin is gelegen in het centrum van Utrecht. Een van de weinige restaurants die koken met groenten en kruiden in de hoofdrol. En die dat ook nog eens heel goed kunnen! Le Jardin is een van mijn favoriete restaurants als het gaat om culinair genieten op niveau. Eten hier is een feestje voor je smaakpupillen. En dat ook nog eens in een mooie en sfeervolle groene omgeving.

Diner én lunch

Bij restaurant Le Jardin in Utrecht neem je de tijd voor een uitgebreide diner én lunch. Door het prachtige restaurant zelf én voor de culinaire gerechten. Elke gang is namelijk een klein feestje. Voor het diner kun je zelfs tot 8 gangen gaan. Wij hebben genoten van een 4-gangen lunch. Bij uit eten gaan denk je misschien al snel aan het diner, maar ik vond het echt leuk om eens uitgebreid te lunchen met verschillende gangen. Voor zowel de lunch als het diner hebben ze hetzelfde menu.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl