HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Spicy kip sloppy joe sliders recept

Geplaatst op 18/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Cheaten?  Daarnaast kun je natuurlijk ook nog een beetje cheaten hier en daar. Zo kun je de bao’s uit dit recept voor kip sloppy joe sliders zelf maken, maar deze kun je ook gewoon kopen bij de toko. Hetzelfde geldt voor chilisaus of sambal bijvoorbeeld. Leuk om een keer ‘from scratch’ zelf te maken. Maar in het geval van weinig tijd kun je dit ook gewoon kant-en-klaar kopen.

Het boek staat vol met traditionele en moderne recepten uit Azië. En de recepten zijn super toegankelijk en dat vind ik echt heel fijn. Want koken moet leuk zijn en geen hogere wiskunde. 

En de recepten?  Er zitten 8 hoofdstukken met recepten in dit boek. Voorgerechten & snacks, pruttelend en bubbelend (denk aan soepen, ramen etc), krokant en gehusseld, dumplings en buns, spiesjes en grillgerechten, hot pots en curry’s, in de wok en tot slot licht, luchtig en ijskoud. In dit boek vind je dus recepten voor alle gangen van een diner terug. Handig, want zo heb je alles bij elkaar. Dit recept voor spicy kip sloppy joe sliders staat in het hoofdstuk dumplings en buns. Het is geen tradtioneel Aziatisch gerecht, maar eentje met een Amerikaans tintje. Heb je geen bao’s in huis? Dan kun je ook een brioche broodje gebruiken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl